DELAVNICE

Zavedamo se, da je redna in pravilna rekreacija eden pomembnih razlogov za naše fit počutje. Zavedamo se tudi, da je stres naš sovražnik in da je pravilna prehrana ključna. Pa vendarle še se še vedno sprašujemo, kaj lahko naredimo za naše boljše počutje.

Razumevanje zakaj do posameznih težav prihaja in kako lahko le te odpravimo ali zmanjšamo je ključnega pomena. Zato smo v okviru programov FIT ZAPOSLENI pripravili vrsto delavnic, s katerimi bomo vaše zaposlene seznanili z vzroki za težave, do katerih nas lahko vodi sedanji življenjski slog in narava dela, ki ga vsakodnevno opravljamo.

Seznanili še bomo z številnimi majhnimi spremembami, ki jih lahko vnesemo v naš vsakdan in katere lahko vodijo do bistvenih sprememb pri našem počutju.

Prav tako se bomo seznanili s tem, kako si organizirati delo, da bomo čim bolj produktivni, hkrati pa kako in zakaj si med delovnim vzeti minutko za sprostitev in kaj nam lahko le ta prinese.

Za vas smo pripravili pester izbor delavnic in izobraževanj, ki lahko potekajo tako v dopoldanskem kot popoldanskem času. Izobraževanja za podjetja izvajamo po dogovoru na sedežu podjetja oziroma na drugi primerni lokaciji. 

Omogočamo vam tudi pripravo webinarjev ali predavanj na daljavo v živo.


Ponujamo vam naslednje teme:

Kontaktirajte nas in z veseljem se bomo pogovorili o različnih možnostih sodelovanja. Za vas organiziramo brezplačno predstavitev programov na podjetju, ki jo lahko uporabite tudi v sklopu promocije zdravja na delovnem mestu.

Kontakt: info@razgibaj-se.eu I 040 270 358