Skrb za svoje zaposlene poleg številnih drugih aktivnosti zajema tudi skrb za njihovo zdravje in dobro počutje, kar lahko dosežemo z redno in pravilno telesno aktivnostjo.

Redna vadba je namreč proces, ki ohranja in podaljšuje življenjske funkcije človeka, ohranja telesno kondicijo in izboljšuje motorične in funkcionalne sposobnosti. Usmerjena je v ohranjanje in razvoj proizvodnih in ustvarjalnih sposobnosti posameznika. Je hkrati razvedrilo, aktiven počitek in sprostitev od naporov dela.

Da z vadbo dosežem vse prej naštete posledice, se je potrebno predhodno seznaniti kako pravilno vaditi, kako si oblikovati programe vadbe, da bodo le – ti  učinkoviti in hkrati kakšno vrsto vadbe izbrati. Glede na to, da vedno več časa preživimo na delovnem mestu, pa tudi, kako lahko že v službi poskrbimo za naše boljše počutje.

PONUJAMO VAM:

RAZGIBAJ SE PROGRAMI VADBE OD DOMA

Kadarkoli in kjerkoli – tudi iz udobja svojega doma, na dopustu, službeni poti, … Vsak teden drugi programi vadb. Strokovno pripravljeni različni programi vadb.

Do vodenih programov vadbe je možno dostopati preko portala Razgibaj se vadbe od doma, kjer se tedensko dodajajo novi programi vadbe, kar vadečim omogoča, da lahko sledijo programu vadbe.

Na portalu so objavljeni trije različni programi vadb (pilates, dance kardio in program oblikovanja – funkcionalnega treninga). Vadeči tako izberejo vadbo, ki jim ustreza (vadbo za vzdržljivost, moč, počasnejšo kontroliramo vadbo) ali pa kombinirajo vse programe med sabo. Na voljo jim je tudi arhiv 5 na zadnje dodanih vadb vsakega programa, kar jim omogoča raznoliko vadbo tudi ob treningu, ki se opravi večkrat tedensko.

Po želji se lahko vadeči udeležijo tudi vadbe v živo preko video konference.

Vadeči se lahko vadb udeležijo ob svojem času in v svojem tempu – pred ali po službi, zvečer ali preko vikenda


VADBA FIT ZAPOSLENI

S posebej oblikovanimi programi vadbe FIT ZAPOSLENI se bomo osredotočili na tiste dele telesa, ki so zaradi narave dela najbolj obremenjeni in nepravilnosti in napetosti odpravili. Dodatno bomo zaposlene seznanili, kako pravilno vaditi, na kaj biti pozorni pri izvajanju vaj in kako že s preprostimi gibi odpraviti napetosti že takrat, ko se le te pojavijo.


RAZGIBAJ SE PROGRAMI VADBE

Dodatno vašim zaposlenim omogočamo obiskovanje RAZGIBAJ SE PROGRAMOV VADBE znotraj že obstoječih terminov. Vaši zaposleni lahko izbirajo med 6 različnimi programi vadbe, ki se izvajajo na štirih lokacijah po Koroški regiji. To vsakemu posamezniku omogoči, da si izbere program vadbe, ki mu najbolj ustreza in hkrati na lokaciji, ki mu je najbolj blizu.

Aktualne termine in programe vadb si lahko ogledate na strani www.razgibaj-se.eu


ZAKAJ IZBRATI NAŠE PROGRAME VADB?

Razgibaj se programi vadbe in programi vadbe fit zaposleni so plod dolgoletnega izobraževanja na področju rekreacije in vodenih vadb, preučevanja različnih delovnih mest in izbora najbolj primernih oblik vadb za posamezne težave in napetosti, ki jih posamezno delo prinese. Lastne programe vadb smo oblikovali v okviru Razgibaj se vadbenega centra in hkrati pa le te nenehno razvijamo in nadgrajujemo glede na potrebe in zahteve zaposlenih oziroma vadečih.

Med ključne prednosti programov vadbe za podjetja štejemo izboljšano razumevanje zaposlenih o možnostih za odpravo negativnih posledic, ki jih prinese sodobni način življenja in dela. Sledenje predlaganim programom vadbe, ki jih mesečno prejemajo preko e-pošte ali ki se izvajajo za zaprto skupino vadečih, prinaša boljše počutje zaposlenih, povečano zadovoljstvo, večjo motiviranost za  delo in s tem povečano produktivnost, ter seveda manj poškodb in manj bolniških odsotnosti. Zaposleni bodo bolj sproščeni, hkrati pa se bodo krepile vezi med zaposlenimi in pripadnost do podjetja.

Pomembnosti zdravega načina življenja se zaveda tudi vedno več podjetij, ki v te namene investirajo v fitnes in skupinske vadbe za svoje zaposlene. Zavedajo se namreč prednosti in potenciala zdravih in zadovoljnih zaposlenih v organizaciji in zmanjševanja stresa, ki posledično povečuje upad produktivnosti in pripadnosti podjetju.

Bodite med njimi tudi vi!


Kontaktirajte nas in z veseljem se bomo pogovorili o različnih možnostih sodelovanja.