Skrb za svoje zaposlene poleg številnih drugih aktivnosti zajema tudi skrb za njihovo zdravje in dobro počutje, kar lahko dosežemo z redno in pravilno telesno aktivnostjo.

Redna vadba je namreč proces, ki ohranja in podaljšuje življenjske funkcije človeka, ohranja telesno kondicijo in izboljšuje motorične in funkcionalne sposobnosti. Usmerjena je v ohranjanje in razvoj proizvodnih in ustvarjalnih sposobnosti posameznika. Je hkrati razvedrilo, aktiven počitek in sprostitev od naporov dela.

Da z vadbo dosežem vse prej naštete posledice, se je potrebno predhodno seznaniti kako pravilno vaditi, kako si oblikovati programe vadbe, da bodo le – ti  učinkoviti in hkrati kakšno vrsto vadbe izbrati. Glede na to, da vedno več časa preživimo na delovnem mestu, pa tudi, kako lahko že v službi poskrbimo za naše boljše počutje.

Ponujamo vam naslednje programe vadbe:

  • FIT ZAPOSLENI

S posebej oblikovanimi programi vadbe FIT ZAPOSLENI se bomo osredotočili na tiste dele telesa, ki so zaradi narave dela najbolj obremenjeni in nepravilnosti in napetosti odpravili. Dodatno bomo zaposlene seznanili, kako pravilno vaditi, na kaj biti pozorni pri izvajanju vaj in kako že s preprostimi gibi odpraviti napetosti že takrat, ko se le te pojavijo.

 

  • RAZGIBAJ SE PROGRAMI VADBE

Dodatno vašim zaposlenim omogočamo obiskovanje RAZGIBAJ SE PROGRAMOV VADBE znotraj že obstoječih terminov. Vaši zaposleni lahko izbirajo med 6 različnimi programi vadbe, ki se izvajajo na štirih lokacijah po Koroški regiji. To vsakemu posamezniku omogoči, da si izbere program vadbe, ki mu najbolj ustreza in hkrati na lokaciji, ki mu je najbolj blizu.

Aktualne termine in programe vadb si lahko ogledate na strani www.razgibaj-se.eu

 

  • AKTIVNI ODMORI NA DELOVNEM MESTU

Zavedamo se, da je razgibavanje znotraj delovnega časa prav tako pomembno za sprostitev in razbremenitev. V te namene ponujamo programe AKTIVNIH ODMOROV NA DELOVNEM MESTU, s pomočjo katerih se vaši zaposleni naučijo sprostitvenih  vaj, ki jih lahko uporabijo med delovnim časom.

Ker se zavedamo, da nekaj minutne vadbe ne moremo voditi na podjetju samem, bodo zaposleni programe aktivnih odmorov prejeli preko e-pošte v okviru tedenskih ali mesečnih novičk. Za pravilno izvedbo vaj pa bomo poskrbeli z izvedbo praktične delavnice, na kateri se bomo skupaj naučili pravilne izvedbe vaj.

 

ZAKAJ IZBRATI NAŠE PROGRAME VADB?

Razgibaj se programi vadbe in programi vadbe fit zaposleni so plod dolgoletnega izobraževanja na področju rekreacije in vodenih vadb, preučevanja različnih delovnih mest in izbora najbolj primernih oblik vadb za posamezne težave in napetosti, ki jih posamezno delo prinese. Lastne programe vadb smo oblikovali v okviru Razgibaj se vadbenega centra in hkrati pa le te nenehno razvijamo in nadgrajujemo glede na potrebe in zahteve zaposlenih oziroma vadečih.

Med ključne prednosti programov vadbe za podjetja štejemo izboljšano razumevanje zaposlenih o možnostih za odpravo negativnih posledic, ki jih prinese sodobni način življenja in dela. Sledenje predlaganim programom vadbe, ki jih mesečno prejemajo preko e-pošte ali ki se izvajajo za zaprto skupino vadečih, prinaša boljše počutje zaposlenih, povečano zadovoljstvo, večjo motiviranost za  delo in s tem povečano produktivnost, ter seveda manj poškodb in manj bolniških odsotnosti. Zaposleni bodo bolj sproščeni, hkrati pa se bodo krepile vezi med zaposlenimi in pripadnost do podjetja.

Pomembnosti zdravega načina življenja se zaveda tudi vedno več podjetij, ki v te namene investirajo v fitnes in skupinske vadbe za svoje zaposlene. Zavedajo se namreč prednosti in potenciala zdravih in zadovoljnih zaposlenih v organizaciji in zmanjševanja stresa, ki posledično povečuje upad produktivnosti in pripadnosti podjetju.

Bodite med njimi tudi vi!

 

Kontaktirajte nas in z veseljem se bomo pogovorili o različnih možnostih sodelovanja.

Kontakt: fitzaposleni@razgibaj-se.eu I 040 270 358